Siirry sisältöön

Mittaukset ja diagnosointi

Mittaukset ja diagnosointi – laadukas laitteisto

Korjaamossamme ovat käytössä uudet ja päivitetyt diagnoosi- ja mittauslaitteet, joiden avulla ammattilaisemme huoltavat ja korjaavat ajoneuvosi merkistä riippumatta.

  • Vikamuistin luku, järjestelmätestit ja sähkövikojen diagnoosit
  • Pakokaasumittaukset ja katsastuspalvelu
  • Pyöränkulmien 3D-mittaukset ja säädöt
  • Jarrudynamo- ja iskunvaimennintestaus
  • Puristuspaine- ja ohivuotomittaus

Vikamuistin luku, järjestelmätestit ja sähkövikojen diagnoosit

Autoissa on tänä päivänä sähkölaitteita, komponentteja ja digitaalitekniikkaa yhä enemmän. Näiden vikojen tarkastukset, testaukset ja korjaukset aiheuttavat yhä useammin vaivaa auton käyttäjälle. Olemme valmiita vastaamaan näihin haasteisiin uusilla mittalaitteilla, korjaamo-ohjelmilla ja ammattitaidolla.

Pakokaasumittaukset ja katsastuspalvelu

Meillä on pakokaasu- ja OBD-mittalaite päästöjen mittaamiseksi katsastusta varten. Katsastuspalvelumme sisältää päästömittauksen ja katsastusmaksut. Mikäli autossa havaitaan vikaa tai se hylätään katsastuksessa niin teemme kustannusarvion vian korjaamiseksi. Mikäli vika korjataan korjaamollamme niin katsastuksen jälkinäyttö sisältyy katsastuspalveluumme.

Pyöränkulmien 3D-mittaukset ja säädöt

Meillä on käytössä uusimmat 3D-mittalaitteet, joiden avulla auton pyörien auraus-, camber- ja caster-kulmat minuutin tarkkuudella. Pystymme säätämään ja raportoimaan lähdes kaikkien autojen kulmat vaikkapa alustasarjan asennuksen jälkeistä muutoskatsastusta varten.

Jarrudynamo- ja iskunvaimennintestaus

Korjaamoillamme on integroidut jarru- ja iskunvaimennin testit. Testin avulla pystymme toteamaan iskunvaimentimien, jousien ja jarrujen voimat, kuten määräaikaiskatsastuksessa.

Moottoriviat ja testaaminen

Meillä on korjaamolla mittalaitteet mm. puristuspaine-, ohivuoto- polttoainepaine- sekä jäähdytinjärjestelmän painemittauksiin. Lisäksi pystymme yhteistyökumppaniemme kautta tekemään erilaisia murtumatarkastuksia ja tasohiontoja.