Siirry sisältöön

Korjaustyöt

Ammattitaitoinen korjaus – kaikki merkit

Meiltä saat ammattitaitoiset ja kattavat korjaamopalvelut kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautoihin. Tarjoamme avun kaikissa autoja koskevissa huolissa ja vioissa.

Jarruhuollot ja korjaukset

Jarrujen toiminta on edellytys huolettomalle ajokokemukselle. Meillä on työkalut ja laitteet levy- ja rumpujarrujen, ABS-jarrujen sekä jarrujen hydraulijärjestelmien tarkastukseen ja korjaukseen.

Pakoputkien tarkastukset ja korjaukset

Nykypäivänä pakoputken merkitys auton toimivuuden kannalta on kasvanut. Päästöjen kannalta on tärkeää, että pakoputki toimii oikein eikä siinä ole vuotoja. Päästöihin ja pakoputkiin liittyvissä ongelmissa pystymme tarkastamaan vikamustin, pakoputken kunnon ja tehdä pakokaasumittaukset. Tarkastuksen pohjalta voimme yhdessä asiakkaan kanssa sopia vaihdetaanko koko pakoputki, osa pakoputkea tai korjataan vuoto hitsaamalla.

Pyöränlaakereiden tarkastukset ja korjaukset

Autoissa on erilaisia laakereita ja niiden korjaamiseksi tarvitaan paljon erikoistyökaluja, joita ei joka korjaamolta löydy. Meillä on työkalut kuula-, kartio- tai napalaakereiden tarkastukseen, kiristykseen tai asennukseen.

Iskunvaimentimien, jousien ja tukivarsien tarkastukset ja korjaukset

Testiradalla pystymme mittaamaan auton jousituksen kunnon, kuten määräaikaiskatsastuksessa. Lisäksi tukivarsien välysten testaamiseen autonostimeen integroitu välystesteri auttaa viallisten nivelien ja akseleiden tarkastuksessa. Erilaisten jousipuristimien ja korjaamoprässien avulla jousien, iskunvaimentimien, helojen ja tukivarsien vaihdot onnistuvat turvallisesti ja takuulla.

Moottori- ja vaihteistohuollot ja korjaukset, sylinterikannen ja öljypohjan korjaukset, jakopäähuollot (jakohihna ja -ketju)

Mikäli epäilet vikaa auton moottorissa tai voimansiirrossa niin me voimme olla avuksi. Selvitetään mistä vika johtuu ja mikä olisi paras keino vian korjaamiseksi. Vikojen korjaamisessa voidaan selvitä ainoastaan nesteiden ja suodattimen vaihdolla sekä öljytilan pesulla. Mikäli mekaaninen osa on jo vaurioitunut niin voimme korjata vaihtamalla viallinen osa, vaihtamalla käytetty vastaava osa purkuautosta, vaihtaa tehdaskunnostettu osa tai vaihtaa alkuperäinen uusi osa. Jokainen tapaus sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Jakohihnat ja ketjut vaihdamme ohjeiden mukaisesti sarjoina, jolloin uusitaan myös tarvittavat kiristimet, ohjaimet ja rullat.

Polttoaine- ja ilmajärjestelmien huollot ja korjaukset

Häiriöt polttoaine- tai ilmajärjestelmissä aiheuttavat nykyään yhä useammin vikavalon syttymisen mittaristossa tai jopa estävät auton käyttämisen turvallisesti. Meillä on työkalut, laitteet ja varaosat näiden vikojen toteamiseksi ja korjaamiseksi.

Voimansiirron (vetoakselit, vetopyörästöt, alennusvaihteisto yms.) huollot ja korjaukset

Voimansiirrossa olevat osat kuluvat ja aiheuttavat tärinää tai jopa estävät auton käytön. Miellä on työkalut, laitteet ja varaosat näiden vikojen korjaamiseksi. Saamme nopealla toimituksella vetoniveliä, kardaanin osia ja kytkimiä.

Tuulilasien vaihdot

Vaihdamme rikkoutuneen tuulilasin takuulla. Teemme lasinvaihtoja myös tuulilasivakuutuksella varustettuihin autoihin. Tuulilasivakuutukseen tehtävästä lasin vaihdosta tarvitsemme ainoastaan tiedon ainoastaan vakuutusyhtiöstä, vahinko-/vakuutustunnuksesta ja omavastuuosuudesta.

Paketti-, matkailuautojen ja peräkärryjen huollot ja korjaukset

Korjaamoillamme on riittävästi korkeutta ja nostokapasiteettia myös lähes kaikkien isojen autojen korjaamiseksi. Teemme myös korjauksia peräkärryille.