Siirry sisältöön

Huoltopalvelut

Asiantunteva huolto – kaikki merkit

Teemme henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuolto- ja korjaustyöt valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme aina laadukkaita Motonet-varaosia, jotka myydään Motonetin edullisin asiakashinnoin.

Palveluihimme kuuluvat:

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto tehdään valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Tarkastamme huoltohistoriasta huoltotarpeen, vaihdamme huolto-ohjelman mukaisesti nesteet ja suodattimet sekä teemme määräaikaishuoltoon kuuluvat tarkastukset ja säädöt. Huoltoväli riippuu merkistä ja auton iästä, monet uusimmista autoista ilmoittavat kuljettajalle ajotietokoneen kautta tulevasta huoltotarpeesta. Autosi takuu pysyy voimassa ja ajat turvallisesti aina seuraavaan huoltoon, kun huollatat autosi huolto-ohjelman mukaisesti.

Kausihuolto

Kausihuolto on edullisempi vaihtoehto määräaikaishuollolle. Suosittelemme kausihuoltoa autoille, joiden huollossa halutaan tehdä vain välttämättömät toimenpiteet ja pitää hinta alhaisena. Kausihuolto voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Moottoriöljyn ja suodattimien vaihdot

Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto on välttämätön toimenpide moottorin kunnon ylläpitämiseksi. Mikäli autolle ei haluta tehdä normaalia huoltoa tai halutaan varmistua moottoriöljyn laadusta niin teemme moottoriöljyn ja suodattimen vaihtoja, jopa ilman ajan varausta.

Nesteiden ja suodattimien vaihdot

Auton valmistaja on määritellyt nesteille ja suodattimille vaihtovälit. Meillä on työkalut, nesteet ja suodattimet saatavilla, yleisesti voimme vaihtaa yksittäisen suodattimen ilman ajan varausta.

Lisähuoltopalvelut

Meillä on kattavasti lisäpalveluita huollon yhteydessä tai erikseen jopa ilmaan ajan varausta. Näiden avulla voidaan varmistua auton järjestelmien ja varusteiden kunnosta tai korjaustarpeesta. Lisähuoltopalveluita voi olla:

  • Ilmastointihuolto
  • Akun kunnon tarkastus
  • Polttimoiden vaihto
  • Nelipyöräsuuntaus
  • Auton katsastustarkastus
  • Jarru- ja iskunvaimennintesti